Om os

Link2Trials.dk er online-platformen for frivillige og del af Link2Trials.

Det kan være vanskeligt for forskere at finde egnede frivillige, uanset om de har brug for raske frivillige eller patienter for en undersøgelse. Dette medfører forsinkelser i forløbet af medicinsk forskning og for nye lægemidler. De samme forsinkelser gælder også for moderne levnedsmiddelprodukter, der kan have indflydelse på helbredet.

Link2Trials blev grundlagt for at matche frivillige med professionelle forskere på en let og enestående måde. Dette gøres uafhængigt. Link2Trials tjener som mægler for alle, der vil deltage i medicinsk forskning eller søger efter frivillige. Dermed kan vi samle så mange reklamer som muligt for medicinsk forskning på et enkelt website og dermed reducere antallet af websites, frivillige og forskere har brug for, når de søger efter et egnet match.

Baseret på omfattende forskning om rekruttering til kliniske undersøgelser har Link2Trials sine egne enestående rekrutteringsmetoder.

 

Er du en rask frivillig eller patient, der er interesseret i at deltage i en undersøgelse? Klik her for yderligere oplysninger.

Er du en klinisk forsker, medicinsk forsker eller en anden professionel hos en farmaceutisk virksomhed eller en forskningsvirksomhed (CRO eller fase 1-klinik)? Klik her for yderligere oplysninger.